You are currently viewing Piele mai fină, pentru mai mult timp, cu Blenior!
Benzi depilatoare cu ceara rece pentru corp - par gros si dens, Biocart_Blenior, 12 buc

Piele mai fină, pentru mai mult timp, cu Blenior!

Odată cu venirea zilelor calde, începem să deschidem dressingurile și să purtăm fuste și rochii, topuri și tricouri și toate ținutele vaporoase pe care le-am făcut uitate câteva luni. Cu vremea bună, vin și responsabilitățile 😊 Fii pregătită pentru orice provocare și orice ținută cu piele catifelată și mătăsoasă! Cum? Îți povestim mai jos!

Blenior este o companie turcească, ce are în spate o tradiție îndelungată în crearea și producția de produse speciale pentru epilat acasă, ca la salon. Pentru toate acele momente în care nu ai timp sau nu vrei să mergi la salon, există Belnior!

Blenior îți oferă o mulțime de alternative de epilare, pentru toate zonele corpului unde ai nevoie de această procedură. Bazată mai degrabă pe calitatea oferită clienților decât pe stabilirea prețului, Blenior are milioane de cliente mulțumite în 25 de țări din întreaga lume. Toate produsele sunt testate dermatologic și sunt supuse unor teste riguroase în laboratoare internaționale, așa că poți fi sigură că alegi produse de cea mai bună calitate!

Produsele Blenior sunt destinate persoanelor tinere și dinamice, cu un stil de viață trepidant, care vor să trăiască fiecare aventură la maxim! Combină calitatea și prețul rezonabil, iar rezultatul sunt produse cosmetice de epilat eficiente, create pentru fiecare tip de piele în parte, cu efecte de durată și rezultate profesionale!

Ceara epilatoare roll-on de unică folosință pentru fir gros a fost dezvoltată pentru 3 tipuri diferite de păr și piele și este eficientă chiar și pentru părul scurt. Pielea rămâne moale și netedă până la 4 săptămâni! Produsul este testat dermatologic, nu conține parabeni, uleiuri minerale sau zahăr și a fost creat special pentru a îndepărta rapid și eficient părul!

Dacă ai pielea sensibilă, poți alege varianta de ceară epilatoare roll-on special creată pentru acest tip de piele, care are o formulă blândă și nu irită pielea.

Pentru a beneficia de experiența completă, ai la dispoziție kitul pentru epilat, care este ușor de utilizat chiar și acasă, cu cele mai bune rezultate. Încălzitorul ajunge la căldura ideală în 25-30 de minute și asigură aplicarea uniformă a produsului pe piele. Setul conține 1 încălzitor, 1 bucată roll-on cu ceară, 10 bucăți benzi de hârtie și 4 șervețele speciale de curățare.

Există și opțiunea de benzi epilatoare cu ceară rece, care păstrează pielea netedă și moale până la 4 săptămâni! Fâșiile mari se utilizează pentru corp, cele medii pentru zonele sensibile, cum ar fi axilă și zona bikinilor, iar fâșiile de dimensiuni mici se folosesc pentru față.

Indiferent ce variantă ai alege, aplică întâi produsul pe o porțiune mică de piele pentru a testa reacția alergică, cu 24 de ore înainte de a-l utiliza. Dacă există reacții adverse, consultă medicul dermatolog. Asigură-te că pielea este uscată și curată înainte de a utiliza produsele!

Descoperă gama completă Blenior pe site și alege produsele potrivite pielii tale! În plus, în luna aprilie beneficiezi de 10% reducere!